قدمت پخت شيره انگور به کاشت آن میرسد، در اغلب نقاط چهارمحال و بختیاری از گذشته تاکنون از انگور شيره میگرفتند و اين روزها بیشتر زنان و دختران با اصلات بختياری، فارس و ترک استان مشغول چیدن، آب گرفتن و طبخ عصارهای شیرین و دلربا به نام شیره هستند.
سرکنسول روسیه در اصفهان گفت: مانعی که میان دو کشور وجود دارد این است که مردم دو کشور در خصوص فرهنگ، پتانسیلها و... یکدیگر آشنایی ندارند و گردشگری میتواند این مشکل را رفع کند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: اتاق بازرگانی در حدود یک و نیم سال گذشته اقداماتی را در جهت بهبود فضای کسب و کار آغاز کرده است.